GIDA VE YEM ANALİZLERİ

GIDA VE YEM ANALİZLERİ

 ÜRÜN GRUBUYÖNTEM

ANALİZ

ÜCRETİ & SÜRESİ

Alkolde Çözünen Ekstrat TayiniZencefilTS 213530 & 1-3 gün
Asitlik
AyranTS 1018

30 & 1-2 gün

Buğday UnuTS 6179 ISO 7305
Beyaz PeynirTS 591
Bitkisel MargarinTS 1605 EN ISO 660
BisküviTS 2283
Çiğ SütTS 1018
Dil PeyniriTS 591
Eritme PeynirTS 591
İrmikTS 2283
Tulum PeyniriTS 591
Mısır İrmiğiTS 6179 ISO 7305
NişastaTS 6179 ISO 7305
Meyve SularıTS 1125 ISO 750
Süt TozuTS 4680
Tahin HelvasıTS 6179 ISO 7305
YoğurtTS 1330
BalTS 3036
Erik NektarıTS EN 12147
Asetil Metil Karbinol TestiSirkeTS 1880 EN 1318830 & 1-2 gün
Bağıl YoğunlukSüt ve AyranTS 1018/T125
Meyve SularıTS EN 1131
Hayvansal ve Bitkisel YağlarTS 4959
Şarap  TS 522
Çözünmeyen SafsızlıklarAyçiçek YağıTS EN ISO 66350 & 1 gün
Mısır Yağı  TS EN ISO 663
Diastaz Sayısı Tayini (Spektrofotometrik)BaldaTS 303680 & 1 gün
Elektriksel İletkenlik (EC)BaldaTS 1336625
Eterde Çözünmeyen Yabancı Madde ile Kül TayiniYemeklik Bitkisel YağlarTS 89480 & 1-2 gün
Formol Sayısı TayiniMeyve SularıTS EN 113340 & 1 gün
HCI’de Çözünmeyen KülDut PekmeziTS 1128 ISO 76360 & 1-2 gün
Üzüm PekmeziTS 1128 ISO 763
İyot SayısıBitkisel ve Hayvansal YağlarTS 4961 EN ISO 396150 & 1-2 gün
İyodat AnaliziTuzTS 93375 & 1 gün
Kırılma İndisiHayvansal Sıvı Yağlar
TS 4960 EN ISO 632025
Bitkisel Sıvı Yağlar
Kurutma KaybıBeyaz ŞekerTS 86130 & 1-2 gün
Kül Tayini (Ham)Çeşitli Gıdalarda ve Yemde  Laboratuvar içi Metot60 & 1 gün
Kül Tayini (KM’de) (+ Rutubet)Makarna (KM’de)TS 1511 ISO 217190 & 1 gün
Kadayıf (KM’de)TS 1511 ISO 2171
Karabiber (KM’de)TS 2131 ISO 928
Nane (KM’de)TS 2131 ISO 928
Kırmızı Biber (KM’de)TS 2131 ISO 928
Kül Tayini (KM’de Tuz Hariç )EkmekTS 1511 ISO 217190 & 1 gün
BisküviTS 2131 ISO 928
Yufka  TS 5000
Mineral Yağ AranmasıBitkisel Yemeklik YağLaboratuvar içi Metot30 & 1 gün
Özgül Ağırlık Tayini (Piknometre ile)Hayvansal Sıvı YağlarTS 4964 ISO 396025
Bitkisel Sıvı YağlarTS 4964 ISO 3960
Peroksit SayısıHayvansal Sıvı YağlarTS 4964 ISO 396040 & 1-2 gün
Bitkisel Sıvı YağlarTS 4964 ISO 3960
Peroksit Sayısı (Ekstrakte edilmiş yağda) ŞekerpareTS 4964 ISO 396040 & 1-2 gün
FındıkTS 4964 ISO 3960
Tahin helvası TS 4964 ISO 3960
pH TayiniEt ve Et ÜrünleriTS 3136 ISO 291725
Meyve ve Sebze Ürünleri  TS 1728 ISO 1842
Protein Analizi (Ham)Çeşitli Gıdalarda ve Yemde Kjeldahl Metot100
Prina Yağı AranmasıBitkisel Yemeklik YağlarTS 504230 & 1-2 gün
Refraktometrik Rutubet Tayini Balda  TS 303625
Rutubet Tayini (Kuru Madde) ve Uçucu Madde TayiniAntep FıstığıTS 1279

30 & 2 gün

ArpaTS 1135 ISO 712
Tatlı Badem (Kabuklu)TS 1277
Tatlı Badem (İçi)TS 1278
Antep Fıstığı (İç)TS 1280
TereyağTS 1331
BisküviTS 1135 ISO 712
Dut PestiliTS 1562
Üzüm PestiliTS 1562
SalamTS 1743 ISO 1442
SucukTS 1743 ISO 1442
EkmekTS 1135 ISO 712
YufkaTS 1135 ISO 712
KadayıfTS 1135 ISO 712
MakarnaTS 1135 ISO 712
KahveLaboratuvar İçi Metot
KarabiberTS 2134
Tahıl ve Tahıl ÜrünleriTS 1135 EN 712
Rutubet ve Uçucu Madde TayiniHayvansal Sıvı YağlarTS 1607 ISO 66230 & 1-2 gün
Bitkisel Sıvı YağlarTS 1607 ISO 662
Sabunlaşmayan MaddeHayvansal Sıvı YağlarTS 496365 & 1-2 gün
Bitkisel Sıvı YağlarTS 4963
Selüloz Tayini (Ham)UnTS 4966

70 & 1-2 gün

Fındık EzmesiTS 4966
TahinTS 4966
Tahin HelvasıTS 4966
Buğday UnuTS 4966
KakaoTS 4966
Suda Çözünebilen Katı Madde     (Briks) TayiniDomates SalçasıTS 146625
MarmelatlarTS 1466
Meyve SularıTS 4890
Dut PekmeziTS 12001
Üzüm PekmeziTS 4890
ReçelTS 4890
NektarlarTS 4890
Suda Çözünen Kül (Toplam Küle Göre) (KM’de)KahveTS 311780 & 1-3 gün
Suda Çözünmeyen Katı Madde TayiniBaldaTS 303625 & 1-2 gün
TuzlulukKullanma SuyuTS 4164 ISO 929725 & 1 gün
Ticari Glikoz AnaliziBaldaTS 303640 & 1 gün
UV’de Özgül AbsorbansZeytinyağıTS 5051 EN ISO 365650 & 1-2 gün
Uçucu Madde MiktarıZeytinyağıTS 1607 ISO 662

50 & 1-2 gün

Ayçiçek yağıTS 1607 ISO 662
Mısır yağıTS 1607 ISO 662
Fındık yağıTS 1607 ISO 662
Uçucu Yağ Miktarı TayiniBaharatlarLaboratuvar İçi Metot50 & 1-2 gün
Yağsız Kuru MaddeSüt (Çiğ)TS 101870 & 1-2 gün
Pastörize SütTS 1018
YoğurtTS 1330
Ham Yağ AnaliziYemTS 76560 & 1-2 gün
Et ve Et MamulleriTS 1744
Yağ Tayini (Ekstraksiyon)Çeşitli GıdalarTS 973 EN ISO 65950 & 1-2 gün
Yağ (Toplam) TayiniEt ve Et ÜrünleriTS 174460 &1-2 gün
Yağ Tayini (Süt ve Süt Ürünlerinde, Süt Tozunda) (KM’de)Peynir Çeşitleri (Eritme Peyniri Hariç)Gerber Metot70 & 1-2 gün
  Yağ Tayini (Süt ve Süt Ürünlerinde, Süt Tozunda)Süt (Çiğ)TS 8189

40 & 1-2 gün

Pastörize SütTS 8189
YoğurtTS 1330
AyranTS 8189
Süt TozuTS 1329
Alkalinite AnaliziTuzTS 134650 & 1 gün
İyot AnaliziTuzTS 93370 & 1 gün
Suda Çözünebilir Tuz TayiniToprakLaboratuvar İçi Metot50 & 1 gün
Çözünebilir Sülfat TayiniToprakLaboratuvar İçi Metot80 & 1 - 2 gün

 

*1-2 gün ​Rutubet Tayini (Kuru Madde) ve Uçucu Madde Tayini​ ​

*1-2 gün ​Uçucu Madde Tayini​ ​

*Listede olmayan Gıda Analizleri için irtibata geçiniz.

 

*Ücretler TL cinsinden olup KDV dâhil değildir.

*Merkezimiz Liste Fiyatlarını güncelleme hakkına sahiptir.

 

Laboratuvarımızda yürütülen tüm analizlere ait ücretleri görmek istiyorsanız tıklayınız.